Vi söker nu efter vår nya medarbetare!

Vill du bli del av ett team som löser de svåraste konstruktions- och beräkningsuppdragen av stora tunga rörliga konstruktioner i Sverige just nu?

Din framtid

Som ny på Tikab kommer du tillsammans med Sveriges kunnigaste ingenjörer att arbeta i större konstruktionsprojekt. Som blivande teknikkonsult hos oss kommer du på sikt även att driva egna projekt för kunds räkning. Projekten utförs till största del på vårt kontor, där du via dina kollegor får tillgång till hög kompetens för att hitta lösningar i ditt dagliga arbete. Under en normal vecka spenderar du huvuddelen av din tid med att bygga modeller i 3D och generera tillverkningsritningar utifrån dessa. För strukturanalys och konstruktion kommer du använda moderna FEM-, MBS- och CAD-system från ledande leverantörer (SolidWorks i huvudsak) samt egenutvecklade specialprogram. Ett naturligt inslag i ditt arbete är den dagliga kontakten med kunder, där du skickar rapporter, ritningar och instruktioner samt löpande stämmer av arbetet.

Genom balans mellan konstruktions- och CAD-uppdrag å ena sidan samt utrednings- och beräkningsuppdrag å andra sidan försöker vi skapa en utvecklande och omväxlande teknikmiljö för dig och övriga 17 medarbetare. Personalutvecklingen främjas av utbildningssatsningar av olika slag. Stämningen är lättsam och företaget litet med korta beslutsvägar. På kontoret i Solna kommer du med hjälp av dina kollegor och den lyhörda chef som främjar kompetensutbyte, få en bra chans att utvecklas och bredda din kunskap som teknikkonsult. Vi har nyligen flyttat till nya inspirerade och fräscha lokaler vid Brunnsviken i Solna.

SONY DSC  SONY DSC

SONY DSC

Din bakgrund

För att passa, trivas och utvecklas i rollen hos oss stämmer följande in på dig:

  • Du har civil- eller högskoleingenjörsutbildning med maskininriktning eller motsvarande.
  • Erfarenhet från arbete i 3D-CAD helst SolidWorks.
  • Du har med fördel några års erfarenhet som konstruktör från industri- eller konsultföretag.

Vi lägger stort värde vid personlig matchning. Som person är det viktigt att du har en positiv inställning, har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning samt kan ta initiativ och egna beslut. Du tycker det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt. Vi värdesätter också att du har ett intresse för fortsatt personlig utveckling inom områdena beräknings- och hållfasthetsteknik.

Vi ser fram mot att få träffa dig och presentera oss närmare. Välkommen med din ansökan och CV omgående! Sista ansökningsdag är 2015-04-30.

Kontakta Fredrik Österdahl
fredrik.osterdahl@tikab.com
+46 8 409 043 03

 

Samtal från rekryteringsföretag undanbedes.