This post is also available in: svSvenska

Visualisering, animering och storytelling i 3D

Tikab har 25 års erfarenhet av visualisering. Vår styrka är att kunna kombinera vår långa erfarenhet av visualisering/animering med modern storytelling. Genom storytelling förhöjer vi upplevelsen av ert varumärke, produkt eller tjänst. Vi gör det genom att berätta er historia på ett tilltalande sätt. Detta gör vi genom ett intensivt arbete kring manus och storyboard tillsammans med er.

Vad vill ni förmedla? Vad är budskapet? Hur vill ni att ert varumärke och erbjudande ska upplevas hos målgruppen? Istället för att bara visa upp er produkt, berättar vi en historia där ert bidrag är huvudperson. Historierna berättas av bäst av professionell speaker och den visuella upplevelsen skapar vi till störst del med moderna 3D-animeringsverktyg.

Storytelling – 100% animerat material

Se hur vi tillsammans med Flexiwaggon berättade den fantastiska historien om hur deras geniala järnvägsvagn kommer att påverka allas vår miljö till det bättre. Ett hållbart koncept både för vår yttre miljö och arbetsmiljö för många inblandade i transportsektorn.

 

 

Infranord | Storytelling – Både film och 3D

Beroende på kundens behov och tillgängligt material så nyttjar vi såväl filmat och 3d-animerat material ihop med inlästa speakerröster.

Storytelling med minimal budget

Filmen åt TDI skulle förtydliga ett anbud och budgeten var minimal. Ett sätt att hålla ner budgeten var helt enkelt att låta konstruktörerna själva läsa in speakermanuset. Ett annat var att arbeta med konceptuellt manér med enkel geometri för att snabba upp modellering och rendering kraftigt.