Digitaliseringsforum 2016 | Tack alla besökare!

Onsdagens digitaliseringsforum på Tikab var mycket lyckat. Vi är oerhört tacksamma och stolta över uppslutningen. På ett Linkedin-inlägg kom 65 personer från olika delar av landet. Det är ett värdefullt kvitto för oss att det vi håller på med är relevant och intressant.

Vi hoppas att ni hade lika bra utbyte av eventet som vi hade, och att vi ses vid nästa tillfälle. Vi har nu registrerat digitaliseringsforum.se för att kunna etablera ett bra återkommande forum kring dessa frågor. Därför kan ni räkna med en inbjudan till nästa tillfälle redan i vår.

Budskap

Vårt budskap till er efter eventet  är att ni idag kan nyttja effektiv VR-samordning, VR-visualisering och digitalisering med både laserscanner och drönare i era projekt. Vi har arbetsmetodiken för att komma igång snabbt. T.ex att nyttja VR i projekteringen kräver minimal handpåläggning för att kunna hålla VR-modellen uppdaterad veckovis. Vill ni börja använda scannat underlag, hjälper vi er med kravspec och ser till att ni får ett resultat ni kan använda effektivt.

Kontakta oss om ni vill prova något av det ni sett, i ett nytt eller pågående projekt. För er som inte kommit igång ordentligt med BIM och relaterade processer, finns vi tillgängliga att hjälpa er igång och se till att ni får ut nyttan där ni behöver den.

Tack för denna gång och hoppas vi ses vid nästa tillfälle!

 

Johan Stribeck

Johan Stribeck

Affärsområdeschef BuildTech Services

+46 8 409 043 22
+46 709 52 71 70
johan.stribeck@tikab.com