Frihet under ansvar och högt i tak!
Har du hört det förut?

Hos oss är det mer än fina ord på en PowerPoint-slide, här lever vi som vi lär.

Vi ligger i den absoluta framkanten och skapar lösningar där användaren kan förhålla sig till komplex information på ett lekfullt och intressant sätt och där användandet blir en fröjd och inte en huvudvärk.

Nu växlar vi upp och söker en utvecklare till vårt affärsområde Interaktivitet och visualisering!

Varifrån du arbetar spelar ingen roll men våra fysiska kontor finns i Stockholm och Göteborg.

Drive into the future – Tikab

Om tjänsten

Som utvecklare på Tikab kommer du vara med och utveckla mjukvara som idag ligger i framkant för att tillgängliggöra information på ett visuellt och lekfullt sätt. Genom detta hjälper vi företag i vardagen att arbeta hållbart och resurseffektivt.

Med den kunskap som affärsområdet besitter har vi möjlighet att ta oss an uppdrag i flertalet branscher även om det övergripande branschfokuset ligger i på bygg, industri och infrastruktur.

Det befintliga teamet har stor kunskapsbredd med en hel del erfarenhet från spelutveckling. Den erfarenheten påverkar våra lösningar och bidrar till lekfullhet i användarens vardag.

 

Profilen

Vi söker dig som har ett kreativt och lekfullt tankesätt där det nya blir lättsamt även om sakfrågan är komplex.

Som person bör du vara nyfiken, nytänkande och inte rädd för utmaningar och lösningar som bryter normen. Du bör trivas med ett modernt arbetssätt där man arbetar med varandra i team och kunna hantera skiftande arbetsuppgifter.

Du ska besitta gedigen erfarenhet av utveckling, antingen genom meriterande utbildning eller dokumenterade resultat. Önskat är ett par års yrkeserfarenhet av “visuellt orienterad” utveckling med tyngd på det grafiska och behärska javascript och/eller C# samt vara bekväm med moderna ramverk som exempelvis React. Erfarenhet av någon form av spelmotor (Unity/Unreal etc.) är också ett stort plus.

Meriterande med inget krav är erfarenhet av back-end-relaterad utveckling, samt erfarenhet av Python. Även erfarenhet av AI-driven funktionalitet, skapande av ML-modeller eller inlärningsmetodik ses som meriterande till tjänsten.

 

Om Tikab

Tikab grundades 1977 med syftet att skapa “En enklare och bättre tillvaro med teknikdriven utveckling”.

Sedan dess har det hänt mycket i bolaget och man har utvecklat både produktportföljen och den interna organisationen för att möta dagens och framtidens samhälle.

Visionen ovan är vår strävan. Vi menar att det är den teknikdrivna utvecklingen som kommer skapa en bättre tillvaro genom förverkligande av komplexa mekaniska system och digitala processer.

Tekniken tar vid och ger stöd när vår mänskliga förmåga inte räcker till. Att sikta mot en ”bättre tillvaro” har två bottnar. Vi se det i ett större perspektiv: tillvaron för hela samhället. Vi kan även syfta på vår kund i sin yrkesroll som med vår hjälp kan ta bättre beslut på ett enklare sätt.

Var med och påverka framtiden med oss och ansök idag!

 

Hur ansöker man

Tjänsten är tillsatt.