Vill du vara med och lösa några av de mest avancerade konstruktion- och beräkningsuppdragen i Sverige?

 

Då ska du fortsätta att läsa nedan!

Som en del av Tikab kommer du tillsammans med Sveriges mest kunniga ingenjörer att arbeta i större konstruktionsprojekt och på sikt även att driva egna projekt för kunds räkning.

I tjänsten ingår konstruktion, 3D modellering, framtagande av ritningar och andra tillverkningsunderlag samt löpande kundkontakt.

För strukturanalys och konstruktion kommer du att använda moderna FEM-, MBS- och CAD-system, från ledande leverantörer samt egenutvecklade specialprogram. Vi har även utrustning för scanning och 3d-printing som stöd i arbetet.

Våra uppdragsgivare är i regel industriföretag och större konsultföretag. Vi deltar för närvarande i flera stora infrastruktur- och vattenbyggnadsprojekt, framtagning av ny teknik för järnvägsfordon och komplexa konstruktionsberäkningar till kraftindustrin.

Tikabs styrka är att med spetskompetens genomföra krävande uppdrag med hög kvalitet.

Genom balans mellan konstruktion- och CAD uppdrag å ena sidan, samt utredning- och beräkningsuppdrag å andra sidan, försöker vi skapa en utvecklande och omväxlande teknikmiljö för samtliga medarbetare.

När du växer, så växer vi. Vi arbetar med personligt ledarskap och främjar din utveckling genom utbildningsinsatser, kompetensutbyte och coaching. Tikab har även ett långtgående samarbete med KTH och deltar i utvecklingsprojekt med teknik i framkant.

Stämningen på Tikab är lättsam och företaget drivs i en platt organisation.

Varifrån du arbetar spelar ingen roll men våra fysiska kontor finner du i Stockholm och Göteborg, där vi träffas minst en gång i veckan för att bibehålla den goda gemenskap och laganda som blivit vårt signum.

Drive into the future – Tikab

 

Vem är du?

Vi lägger stort värde vid personlig matchning. Som person är det viktigt att du har en positiv inställning, och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning, samt kan ta initiativ och egna beslut. Du tycker att det är inspirerande att vara med och driva stora som små projekt. Vi värdesätter också att du har ett intresse för fortsatt personlig utveckling inom områdena beräkning- och hållfasthetsteknik.

Krav för tjänsten är

– Civil- eller högskoleingenjörsutbildning med maskininriktning eller motsvarande.

– Minst 5 års erfarenhet som konstruktör inom mekanik från industri- eller konsultföretag.

Meriterande för tjänsten är

– Erfarenhet från arbete med större lastbärande mekaniska konstruktioner.

– Erfarenhet från arbete i 3D-CAD SolidWorks.

 

Om Tikab

Tikab grundades 1977 med syftet att skapa: “En enklare och bättre tillvaro med teknikdriven utveckling”.

Sedan dess har det hänt mycket i företaget och man har utvecklat både produktportfölj och organisation för att möta dagens och framtidens samhälle.

Visionen ovan är vår strävan. Vi menar att det är den teknikdrivna utvecklingen som förverkligar en enklare och bättre tillvaro, genom intelligenta tekniska- och mekaniska lösningar i kombination med digitala affärsprocesser.

Tekniken ger stöd när vår mänskliga förmåga inte räcker till. Att sikta mot en ”bättre tillvaro” härrör både vår kund i dennes dagliga arbete med teknik som underlättar smarta beslut och som därigenom gynnar hela samhället. Smart teknik underlättar vardagen i både det lilla och det stora perspektivet. Till gagn för oss alla.

Var med och påverka framtiden med oss och ansök idag!

 

Hur ansöker man

Tjänsten är tillsatt.